Företagsresa till skärgården

Företagsresa skärgårdenKanske är du sugen på att förlägga nästa kick-off eller konferens på en lite annorlunda plats. De största idéerna föds under de mest oväntade omständigheterna samtidigt som en skärgårdskonferens gör nytta för kropp och själ. Runt Sveriges långa kust finns det många vackra skärgårdar att förlägga en företagsresa till. En konferensmiljö som inspirerar är en viktig förutsättningen för att kreativa lösningar ska uppstå och i skärgården kan både stora och små idéer födas. De exceptionellt vackra omgivningarna ger nämligen gott om tid att ägna sig åt tankearbete .

Det är ibland nödvändigt att skapa en unik upplevelse för såväl medarbetare som kunder. Det är viktigt att allt blir rätt, unikt och anpassat till ert sällskap. Kombinera mötestimmarna med en kurs, fiske, besök på vingård eller bryggeri. Bygg på resan med andra teman, t.ex. en båttur i skärgården, cykling i skogen, fiske eller ridning.

Genom att gemensamt planera resan kan man dela upp det praktiska mellan företaget och researrangören. Bokning av transporter och de noggrant utvalda boenden, aktiviteter och utflykter med mera kan göras av en arrangör så att du och dina kollegor kan fokusera på företagets viktiga frågor samt att koppla av. Det är viktigt att ge mer tid till att fokusera på agendan och målsättningen med resan.

Kommentarer inaktiverade.